de la 300 lei

O NOAPTE IN NATURA

de la 300 / persoana

REZERVA ACUM

DETALII PACHET

  • traseu scurt pe drumuri forestiere

  • gustare traditionala la stana

  • petrecere cu muzica si bautura

  • foc de tabara

  • zona campare cort (cortul nu este inclus)

  • 20+ persoane

Locatie

Traseu forestier

Zona Transfagarasanului ofera o experienta de off road inedita. Traseul lung de 100 km, are o durata cuprinsa intre 2 si 4 ore in functie de conditiile meteorologice si ajunge pana la o altitudine de 1.400m. Ai parte de peisaje ce iti taie respiratia, adrenalina, aer curat, o evadare din rutina zilnica.

Adrenalina

Masinile noastre

Folosim masini speciale, echipate cu troliu, pentru a te bucura de o experienta adevarata de off road.

Masinile au o capacitate de 6 locuri per masina, asa ca avem loc suficient pentru toti prietenii.

Traditional

Gustare la stana

Ai parte de o gustare traditiona la stana, cu rosii, branza, carne si o multime de preparate deliciase. Le poti savura pe toate intr-un cadru magic.

Petrecere cu

Foc de tabara

Seara petrecem in jurul unui foc de tabara. Asiguram muzica si batutura pentru a garanta o petrecere de neuitat in mijlocul naturii. Dispunem de o mare varitate de bauturi, asa ca dupa finalizarea rezervarii revenim cu un telefon pentru a stabili ce tipuri de bautri doriti.

O noapte la cort in

Zona de campare

Petrecerea poate dura toata noapte, asa ca nu este nevoie sa pleci. Ai parte de un somn odihnitor in mijlocul naturii, la cort in zona de campare special amenajata. Cortul nu este inclus in pachet, in schimb asiguram protectia improtiva pericolelor ce pot aparea in preajma animalelor salbatice.